Spaanse waterhond

Fans

Spaanse waterhond ZAPPA straalt met HerbaFix YELLOW

Spaanse waterhond. Voor mij staat Herbafix gelijk aan kwalitatief, hoogwaardig eten dat smakelijk oogt. Gedaan met schrokken, maar rustig genieten van de brokken die een voldoende verzadigend gevoel geven. Mijn hond heeft een mooie, zachte vacht die straalt. Gedaan met slecht ruikende adem en stinkende windjes. Idem dito voor de compacte stoelgang. Wat toch een enorme meerwaarde is. Kortom, ik heb als baasje een super gelukkige hond met een gezonde dosis energie, die keer op keer uitkijkt naar zijn overheerlijke maaltijd. Wat wil je nog meer?

Marian & Zappa

 

HerbaFix Yellow ook proberen voor jouw hond?

De YELLOW hondenvoeding met KIP en PENS is een zeer smakelijke voeding. De brokjes zijn groter van formaat waardoor het schrokken afneemt. YELLOW bevat zalmolie, kokosolie en havermout. Daarnaast wordt de vertering bevordert door toevoeging van kaneel, zoethout en probiotica.

Voor volwassen honden die nog geen senior hond zijn, mag de voeding gerust afgewisseld worden met HerbaFix BLUE. Deze hypoallergene hondenvoeding met ZALM bevat extra ondersteuning naar gewrichten, kurkuma, mariadistel en probiotica.

Klik op de zak om een verpakking te kiezen

HERBAFIX_BLUE_5KG_HYPOALLERGEENHERBAFIX_YELLOW_5KG_VERTERING