Hondenvoeding online kopen

Varia

Hondenvoeding online kopen?

Hondenvoeding online kopen? Bekijk de webshop

Online kopen van hondenvoeding is de laatste tijd zeer populair geworden. Naast een bezoek aan de winkel kiezen meer en meer mensen ervoor om de voeding voor hun trouwe viervoeter thuis te laten bezorgen. Het is gemakkelijk en veilig. Het is zeker niet onze bedoeling om de lokale verdeelpunten te benadelen. Integendeel, we werken juist graag samen met onze verdeelpunten, ook online.

 

Verzendkosten

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis aan huis geleverd in België en Nederland.

Verzending

Bestellingen voor 12.00 u worden dezelfde werkdag nog verzonden. Voor België is de gemiddelde leveringstermijn 1 werkdag. Dus bestellingen voor 12.00u op bijvoorbeeld een maandag worden meestal dinsdag al geleverd. Voor Nederland is de gemiddelde leveringstermijn 2 werkdagen.

Verzendadres

Je kan als verzendadres jouw adres ingeven, het adres van een bedrijf of een DPD pick-up punt. Klik hier om jouw dichtsbijzijnde pick-up punt te vinden.

Niet thuis maar het pakket mag wel bij jou thuis afgezet worden? Hang een briefje aan de deur waarbij je DPD de toestemming geeft om het pakket ergens achter te laten. Anders zal DPD het pakket afleveren in het dichtstbijzijnde pick-up punt.

GA NAAR DE SHOP: KLIK HIER